Vandaag heb ik mij een nieuwe uitdaging gegeven. Ik ga voor het eerst over de 30 km. Daags van te voren heb ik een mooi route gemaakt. De rugzak vol met brood en drinken. Vol goede moed start ik om 8:15 met regen. Vanuit huis ga ik naar de Westerpolder.  Via Kelsdonk loop ik naar de Laakse Vaart. Door de regen van afgelopen nacht staat het water in de vaart hoog en is er veel stroming. In Hoeven loop ik verder over de Heul. Na het spoor sla ik af naar de Oude Bredase Postbaan. Vlak voor Vliegveld Breda International Airport (in de volksmond nog Seppe) staat in de berm een stadsbus van R-Net. Ik vind dat een beetje raar. Een kijkje in de bus en rond roepen levert geen reactie op. Ik maak een foto en app de foto naar de politie. Ook de politie vindt dit een vreemde situatie en vraagt de exact locatie. Als ik door loop naar Seppe kom ik 2 wandelaars tegen. Als ik even doorvraag over de bus, blijkt dat de bus van een aardbeienboer is, die er zijn personeel mee vervoert. De politie bedankt voor de moeite. Mijn eerste pauze gehouden op Seppe bij de Cockpit. Met het slechte weer wordt er weinig gevlogen. De route loopt verder om Sprundel en st Willibrord. Gelukkig houdt het op met regenen met soms een zonnetje. Hele stukken van de Vorenseindseweg staan onder water. Het plan was om in Sprundel bij de Trapkes weer een koffiepauze te houden, echter is de deur op slot. Dan maar een bankje opgezocht om een boterhammetje te eten. Nu nog een laste stukje naar huis. In totaal 36 km gelopen.